Hvem er vi?
Bone Consult er et mindre, men utroligt ambitiøst konsulenthus, med unikke kompetencer og mere end 25 års erfaring med IT infrastruktur, Cloud, ERP-løsninger og forretningsudvikling. Vi har en stribe spændende, store og krævende kunder, som ser Bone Consult som deres primære IT infrastruktur partner. Vi har udviklet og driver vores egen cloud løsning i vores eget cloud center. En løsning, vi vandt en pris for, under SVC Awards i 2017 i London.

Bone Consult er i vækst, og er kåret som Gazelle virksomhed i 2018 og 2019. Vi sætter faglighed utrolig højt, prioriterer uddannelse utrolig højt, og det er et must, at du løbende har lyst til at videreuddanne dig inden for de teknologier, vi arbejder med. vi vil arbejde med de nyeste teknologier, og hjælpe vores kunder med at udnytte det potentiale IT og digitalisering har for dem.

Vi søger...
Vi vil som firma have de bedste konsulenter på markedet, og vi har en utrolig spændende portefølje af kunder, som både tæller langvarige relationer, men også en løbende strøm, af nye spændende kunder og projekter, som vi er sikre på, du vil synes er spændende og udfordrende at arbejde med.

Vi har en uformel tone, hvor arbejdsglæde og trivsel er i højsædet. Vi sætter kunden først i alt hvad vi gør. Derfor søger vi netop efter dig, som har lyst til at blive en del af et fantastisk team, som fagligt spiller i superligaen, men som har alle fordelene af at være lille og agil i vores tilgang til at løse kundens udfordringer.

Vi kan tilbyde...
Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en uformel og ambitiøs organisation, hvor omtanke, troværdighed og ordentlighed, parret med humor, er i højsædet. Vi arbejder dedikeret og fokuseret på at levere den bedste kundeoplevelse, og samtidigt lægger vi vægt på et stærkt fagligt miljø med et godt socialt sammenhold. Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsvilkår, og en gage, som matcher markedsniveauet.

Du sidder måske i en IT-afdeling eller i et konsulenthus og har lyst til at være med på en vækst rejse, styrke de faglige kompetencer og bruge mindre tid på det administrative? Det kan også være, at du bare har lyst til at prøve nogle nye rammer. Uanset grunden vil vi meget gerne forklare dig, hvorfor Bone Consult er det helt rigtige sted for dig.

Til vores kontor i Aalborg, Vejle eller Ballerup, søger vi en udadvendt og tillidsskabende IT systemarkitekt, som har flair for at forstå forretning og binde det sammen med at omsætte det til den rette IT-løsning.


Opgaver

Opgaver og kvalifikationer

 • Rådgivning, design og implementering (projektledelse) af forskellige infrastruktur-løsninger – baseret på bl.a. Microsoft-teknologier og VMware.

 • Udarbejde kravspecifikationer og dokumentation samt kvalitetssikre leverancer.

 • Design og implementering af IT-strategier.

 • Datacenter- og Cloud-baserede løsninger.

 • IT sikkerhed og disaster recovery.


Kvalifikationer

Opgaver og kvalifikationer

 • Min. 5 års erfaring fra design og drift af IT infrastruktur.

 • Erfaring med Watchguard, Juniper, Cisco ASA, Cisco Meraki, HP Aruba firewall og switch vil være en fordel.

 • Erfaring med Infrastrukturanalyse.

 • Erfaring med Microsoft-platforme inkl. Azure vil være en fordel.

 • Erfaring med VMware, Citrix platform og Microsoft SQL.

 • Kendskab til HCI fra Pivot3 vil være en fordel.

 • Udpræget forretnings- og procesforståelse og evne til at sætte sig ind i kundens problemstillinger.

 • God formidlingsevne og tillidsskabende fremtoning/adfærd, hvor du trives med mange kontaktflader og samarbejdsrelationer.

 • Stærk projektleder med stor ansvarlighed og selvstændighed, som evner at eksekvere og afslutte med høj kvalitet.

 • Du er nysgerrig af natur og holder dig løbende teknologisk opdateret. God humor og gode sociale færdigheder, såvel internt som eksternt.


Lyder det som noget for dig?

Ved interesse, bedes du fremsende din ansøgning til job@boneconsult.com. Vi afholder løbende samtaler med kandidater med fokus på ansættelse snarest muligt.

Ved yderligere spørgsmål til stillingen, kan du evt. kontakte Kent Skovgaard på 4178 6516. Se evt. mere på www.boneconsult.com.