Om os

Bone kommer af latin og betyder veludført. Men hos Bone Consult er vi ikke blot gode til at levere varen – vi vil mere end det. Vores mål er nemlig at indgå i ægte og langvarige IT-partnerskaber med vores kunder. I Bone Consult får I en engageret, troværdig og erfaren samarbejdspartner, der altid vil have fokus på behovene i jeres virksomhed – det gælder i forhold til infrastruktur, cloud-løsninger, ERP-arkitektur eller forretningsudvikling, hvor målet kan være implementering, optimering, udvikling eller outsourcing.

Børsen Gazelle Priser

Bone Consult blev i både 2018 og 2019 kåret som Børsen Gazelle. Det er vi meget stolte og ydmyge over.

Nyt kontor

I januar 2020 flyttede Bone Consult ind i nye kontoromgivelser i Aalborg på Gasværksvej 48. Her nyder vi fjordudsigten mens vi arbejder.

“Jeg sætter en ære i at forstå kundens behov, processer og forretning for her igennem at kunne tilbyde præcis den IT-løsning, som er optimal for virksomheden”

“Med mine mere end 20 års erfaring som både IT-ansvarlig og CFO fra forskellige brancher kombineret med en meget struktureret tilgang, vil jeg være den driftsikre projektleder og arkitekt på implementering af ERP-projekter”

Michael Trabjerg

Systemkonsulent

+45 30 73 42 43

“Den rigtige løsning, skal være den første løsning. Det er vigtigt for mig, at kunderne får en god oplevelse hver dag. Derfor er fleksibilitet og simplicitet en afgørende faktor, når jeg skal implementere nye løsninger.”

På vej

System Arkitekt


Caroline Bernat

Back Office

+45 30 73 59 02

“Jeg elsker at være en del af et engageret og dynamisk team, hvor der er rig mulighed for at lære af dygtige it-specialister.”

Samarbejdspartnere