I 2015 stod Hjallerup Maskinforretning med en udfordring, der omhandlede en forældet og slidt serverpakke, der ikke længere var til at opdatere. Med økonomi- og IT-chef Casper Neve Nielsens egne ord trængte dette område af virksomheden til at kunne følge med her i det 21. århundrede.

Hjallerup Maskinforretning er en af Danmarks største maskinforretninger. Virksomheden har hovedkontor i det nordlige Danmark i Hjallerup og rummer desuden også fire andre forretninger i henholdsvis Brønderslev, Hjørring, Støvring og Aars. Tilbage i oktober 2015 stod virksomheden med en forældet serverpakke, som de skulle have udskiftet. Som konsekvens stod Casper over for at skulle udvælge et tilbud fra forskellige IT-leverandører og kontaktede derfor Ole Nielsen fra Bone Consult, som Casper gerne ville bruge som rådgiver på opgaven. Casper fortæller, at ”Ole bare skulle have været min konsulent og have haft det kritiske overblik på de her tilbud, men det endte så med, at han selv havde en løsning, der var bedre.”

Dette var starten på samarbejdet mellem Hjallerup Maskinforretning og Bone Consult, og økonomi og IT-chef Casper har været glad for samarbejdet lige siden. Bone Consult har siden da hjulpet Hjallerup Maskinforretning med at udskifte hele deres serverstruktur. Det er gået fra at være en in house-løsning til at være en fuld privat cloudløsning med placering i Skanderborg. Casper forklarer: ” Det er så rart, at hele serverpakken er væk og at den nu er opdateret og faktisk kan opdateres. Problemet var, at den gamle serverpakke ikke kunne opdateres længere, så nu er vi med i det 21. århundrede”.


”Det var meningen, at Ole bare skulle have været min konsulent og have haft det kritiske overblik på de her tilbud, men det endte så med, at han selv havde en løsning, der var bedre.” Casper Neve Nielsen – Økonomi- og IT-chef, Hjallerup Maskinforretning

Samarbejdet foregår i dag således, at der er ugentlig kontakt mellem en IT-mand i Hjallerup Maskinforretning og en af Bone Consults IT-medarbejdere. De snakker sammen for at få styr på de ”små knaster”, der løbende skal fjernes. Ifølge Casper kører samarbejdet gnidningsfrit, da de små udfordringer altid bliver løst hurtigt og effektivt – og det er han utroligt glad for.” Vi synes, at de er super gode til at forstå vores behov og lytte til, hvad vi gerne vil have – og så har de fundet de rigtige løsninger til det. Og det er vi kun rigtigt glade for. Det er nok sjældent, man bliver så glad for det”, afslutter Casper.


Information

PROJEKTDETALJER

 • Samarbejdspartner

  Hjallerup Maskinforretning

 • Løsning

  Fuld privat cloud-løsning

 • Periode

  Marts, 2019

 • Kategori

  Cloud

Vores Cloud-løsninger