Vi har forrygende travlt med at hjælpe vores kunder og søger derfor en ny kollega i Aalborg eller Holstebro er du den vi venter på, så læs nedenstående og send os en ansøgning.


Ønsker du en spændende hverdag, i et uformelt miljø, hvor din arbejdsdag veksler mellem opgaver på kontoret og ude ved kunderne? Er du god til at servicere og rådgive kunder om den helt rigtige IT-løsning og vil du være med til at rulle de nyeste løsninger ud og styrke vores cloud-løsninger?
Så kan vi tilbyde dig et spændende job som Systemkonsulent. Du vil bl.a. komme til at arbejde med konsulentopgaver hos kunder, rådgivning, design og implementering af forskellige infrastruktur-løsninger baseret på bl.a. Microsoft-teknologier og Vmware, udarbejdelse af kravspecifikationer og dokumentation, samt kvalitetssikring af leverancer.
Vi tror på frihed under ansvar, hvor du vil have stor daglig selvstændighed, med mulighed for faglig sparring på højeste niveau.

Send din ansøgning til info@boneconsult.com


Dine kvalifikationer

  • IT problemknuser, som brænder for at hjælpe andre og yde en høj service.

  • Erfaring fra design og drift af IT infrastruktur min 5 år.

  • Udpræget ejerskab for dine kunder og opgaver, samt forretnings- og procesforståelse og evne til at sætte sig ind i kundens problemstillinger

  • Gode formidlings- og kommunikationsevner og en tillidsskabende fremtoning/adfærd, hvor du trives med mange kontaktflader og samarbejdsrelationer

  • Ansvarlighed og selvstændig, med evnen til at eksekvere og afslutte med høj kvalitet og stor kundetilfredshed

  • Nysgerrig af natur og holder dig løbende teknologisk opdateret

  • Relevant uddannelse eller erfaring som Systemkonsulent, samt relevante certificeringer

  • Microsoft Azure Erfaring

  • God humor og gode sociale færdigheder.


Vi tilbyder dig

Et spændende og udviklende job i en uformel, ambitiøs organisation, hvor omtanke, troværdighed og ordentlighed parret med humor, er i højsædet.
Vi arbejder dedikeret og fokuseret på at levere den bedste kundeoplevelse, og samtidig lægger vi vægt på et stærkt fagligt miljø med et godt socialt sammenhold, hvor der lægges vægt på personlige udviklingsmuligheder og selvindflydelse på arbejdsopgaverne. Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsvilkår og en gage som matcher markedsniveauet. Der vil være mulighed for arbejdsplads i Aalborg, Århus eller Holstebro.


Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen, er du mere end velkommen til at ringe til Direktør, Ole Nielsen på
mobil 6024 8999 eller på 8230 6100.
Send din ansøgning til info@boneconsult.com.
Ansøgningsfrist: Når rette kandidat er fundet. Alle henvendelser behandles fortroligt.