IT-infrastruktur

IT-infrastrukturen er fundamentet, som al IT i en virksomhed bygger på, og det er derfor en selvfølge, at infrastrukturen – også i din virksomhed – spiller en væsentlig rolle. Når din virksomheds IT-setup har det rigtige design, kan hele virksomheden få langt mere gavn af jeres systemer, software og hardware.

Læs mere

Cloud Center

Lad jeres servere flytte ind i vores hostingcenter hos Danmarks førende udbyder, Global Connect. Hos Bone Consult tilbyder vi fleksible og omkostningseffektive cloud-løsninger – så hvad enten I har brug for at få tildelt fysisk serverplads, plads på en virtuel server eller andet, kan vi hjælpe dig til at få opfyldt din virksomheds behov.

Læs mere

ERP-arkitektur

I processen vil Bone Consult tage ansvar for alt lige fra design til implementering af ERP-løsningen, og med udgangspunkt i vores mere end 20 års erfaring hermed, kan vi sikre jer et succesfuldt forløb samt resultat. Med en løsning fra Bone Consult får I et fleksibelt system, som kan langt mere end blot fakturering og økonomistyring.

Læs mere

Forretningsudvikling

I Bone Consult er vi ambitiøse på vores kunders vegne, og vi vil derfor også hjælpe med virksomhedens udvikling, hvor det er muligt. Dette betyder, at vi nu – foruden vores primære kompetenceområde IT – også kan kalde os udbydere af rådgivning inden for forretningsudvikling.

Læs mere