Ydelser 
& løsninger

Vil i mere med jeres it?

IT-infrastruktur

IT-infrastrukturen er fundamentet, som al IT i en virksomhed bygger på, og det er derfor en selvfølge, at infrastrukturen – også i din virksomhed – spiller en væsentlig rolle. Når din virksomheds IT-setup har det rigtige design, kan hele virksomheden få langt mere gavn af jeres systemer, software og hardware. I Bone Consult trækker vi på mere end 25 års erfaring med implementering og optimering af IT-infrastrukturer. Derfor ved vi, hvordan man tager udgangspunkt i lige netop din virksomhed og stiller de rigtige spørgsmål for hurtigt at kunne spore os ind på muligheder for forbedringer eller optimering af virksomhedens nuværende løsninger. På den baggrund kan vi rådgive jer om, hvordan I bedst optimerer jeres IT, eller hvor I eventuelt kan spare ressourcer eller udgifter. Dette kan I allerede få en gratis smagsprøve på ved at booke en uforpligtende vurdering af virksomhedens IT-setup.

Cloud Center

Lad jeres servere flytte ind i vores hostingcenter hos Danmarks førende udbyder, Nianet. Hos Bone Consult tilbyder vi fleksible og omkostningseffektive cloud-løsninger – så hvad enten I har brug for at få tildelt fysisk serverplads, plads på en virtuel server eller andet, kan vi hjælpe dig til at få opfyldt din virksomheds behov. Med en cloud-løsning fra Bone Consult skal I ikke længere bekymre jer om licenser, opdateringer og sikkerhed. Og hvis I eksempelvis er vant til at have serverne stående lokalt i virksomheden, vil I heller ikke kunne mærke nogen forskel i hastighed eller lignende. Uanset hvilken løsning I vælger i samarbejde med os, kan vi forsikre jer om, at sikkerheden er i top, og vores support sidder klar til at hjælpe.

ERP-arkitektur

ERP står for Enterprise Resource Planning, og med et ERP-system kan I samle forretningens forskellige nøglefunktioner og -data ét og samme sted. I processen vil Bone Consult tage ansvar for alt lige fra design til implementering af ERP-løsningen, og med udgangspunkt i vores mere end 20 års erfaring hermed, kan vi sikre jer et succesfuldt forløb samt resultat. Med en løsning fra Bone Consult får I et fleksibelt system, som kan langt mere end blot fakturering og økonomistyring. Vi har et tæt strategisk samarbejde med Nav-Vision, som udbyder ERP-løsningen Microsoft Dynamics NAV, der samler alle forretningsprocesser i ét komplet system med plads til tilpasninger til netop jeres virksomhed. Nav-Visions team består af utroligt kompetente konsulenter og systemudviklere, som vil bidrage til analyse, udvikling og implementering af løsningen.

Forretningsudvikling

I Bone Consult er vi ambitiøse på vores kunders vegne, og vi vil derfor også hjælpe med virksomhedens udvikling, hvor det er muligt. Dette betyder, at vi nu – foruden vores primære kompetenceområde IT – også kan kalde os udbydere af rådgivning inden for forretningsudvikling. Med udgangspunkt i jeres virksomhed, kan vi bidrage med skræddersyede løsninger og vi kan forsikre jer, at der vil blive taget højde for alle relevante aspekter af jeres virksomhed for at opnå det mest optimale resultat. Vores rådgivning tager udgangspunkt i en veludviklet lyst og evne til at analysere, lede og eksekvere på processer, og dermed kan vi gøre en forskel i din virksomhed.

Samarbejdspartnere

IT-partnerskaber

Bone kommer af latin og betyder veludført. Men hos Bone Consult er vi ikke blot gode til at levere varen – vi vil mere end det. Vores mål er nemlig at indgå i ægte og langvarige IT-partnerskaber med vores kunder. I Bone Consult får I en engageret, troværdig og erfaren samarbejdspartner, der altid vil have fokus på behovene i jeres virksomhed – det gælder i forhold til infrastruktur, cloud-løsninger, ERP-arkitektur eller forretningsudvikling, hvor målet kan være implementering, optimering, udvikling eller outsourcing.

Værdiskabende samarbejde

Vi vil altid være ærlige, direkte og overvejede i vores beslutninger sideløbende med, at vi får løst dine udfordringer til perfektion. Vi er stolte af at besidde de helt rigtige kompetencer inden for IT og forretningsudvikling, og derfor kan vi garantere, at du aldrig vil betale for et stykke arbejde, du ikke er tilfreds med. Og det er det, vi hos Bone Consult kalder et værdiskabende samarbejde.

Find os her

Find os på Gasværksvej 48 i Aalborg, hvor vi har kontor med fjordudsigt. Vi ønsker både nuværende såvel som nye kunder velkommen. Der er altid kaffe på kanden og tid til en snak.