Ordenlighed, kvalitet og hastighed

”Jeg kan kun anbefale dem til andre, der sidder med overvejelser vedrørende nye IT-leverandører. De er top professionelle.”– Lars Arenfeldt Jensen, økonomichef hos Milton Huse

Ordentlighed, kvalitet og hastighed er tre ord, der konsekvent går igen under samtalen med økonomichef, Lars Arenfeldt Jensen. De er tre meget grundlæggende værdier for typehusproducenten Milton Huse, hvorfor det også var ekstremt vigtigt for virksomheden at opbygge et samarbejde med en IT-leverandør, der kunne leve op til dette.

Direktøren for Milton Huse, Erik Rehnquist, er langt fra grøn, når det kommer til byggebranchen. Med en fortid som stifter af virksomheden, der i 1993 blev til FM-Søkjær, og som senere endnu – i 2010 – fusionerede til HusCompagniet, kan man kun anerkende, at Erik Rehnquist har mange års erfaring inden for branchen. Dette kom da også kun til udtryk, da Milton Huse startede op tilbage i 2013. Lars Arenfeldt Jensen fortæller, hvordan Milton Huse gik fra at aflevere fire huse i opstartsåret til at have en drastisk vækst de efterfølgende år, og hvordan virksomheden i 2016 ender på et flot resultat af 250 huse. Med denne hurtige vækst fulgte der for Milton Huse nogle IT-relaterede udfordringer, hvorfor de blev nødt til at finde en stærkere IT-supporter, der kunne følge med i deres udvikling. Da Lars tidligere havde samarbejdet med Ole Nielsen fra Bone Consult, var det naturligt at pege på netop ham og Bone Consult som en af de muligheder, der var for at løfte Milton Huses IT-setup til et højere niveau.

Samarbejdet mellem Milton Huse og Bone Consult har varet ved siden 2013. Siden da har Bone Consult hjulpet virksomheden med at opnå en meget mere stabil IT-infrastruktur samt en maksimal oppetid på deres IT-drift. Derudover er Milton Huse som sagt en virksomhed med ekstrem høj vækst, hvorfor de – foruden deres hovedkontor i Horsens – også har etableret afdelinger i både Aalborg, Odense og Herlev. Og dette har Bone Consult været en stor del af. De har sikret integreringen af den fornødne infrastruktur afdelingerne imellem samtidig med, at de løbende etablerer de nødvendige pc-arbejdspladser. Dette er en nødvendighed, da Milton Huse kontinuerligt ansætter nye kræfter til deres team, og derfor skal al udstyr og lignende være klar til den nye ansattes første arbejdsdag. Lars Arenfeldt Jensen understreger vigtigheden af, at alt står klokke klart til de nye medarbejdere og fortæller, at ”det også er tilfældet for, hvad Bone Consult leverer”.

I det daglige kører kontakten mellem de to virksomheder nemt og gnidningsfrit over mail og telefon, og Lars Arenfeldt Jensen fortæller hvor vigtigt det er, at deres IT-leverandører forstår hastighedens rolle i Milton Huse – og kan følge med på samme høje niveau. Og dette er gældende for samarbejdet med Bone Consult. Lars Arenfeldt Jensen fortæller yderligere, hvordan ”det er klart, at med den hastighed som Milton Huse har på, så er det ekstremt vigtigt for os, at når vi aftaler, at der er noget, som skal stå klart til i morgen tidlig, så er det klart i morgen tidlig”.

picture12