Kunne du tænke dig at være en del af en ambitiøs virksomhed, der både står stærkt i markedet, og hvor du kan få masser af medindflydelse?

Stillingsopslag

Bone Consult A/S er et mindre, men meget ambitiøst IT-konsulenthus, med unikke kompetencer og mere end 25 års erfaring med IT-infrastruktur, Cloud, ERP-løsninger og forretningsudvikling. Vi arbejder primært med mellemstore virksomheder, og har udviklet og driver vores egene privat Cloud løsninger. En løsning, vi vandt en pris for under SVC Awards i London.

Bone Consult A/S er i vækst, og er kåret som gazellevirksomhed i 2018 og 2019. Du kommer til at indgå i vores supportteam, hvor du sammen med dine 2 kolleger sidder klar til at yde support, når kunderne henvender sig med problemer eller spørgsmål via vores ticket-system eller hotline. Vi vil arbejde med de nyeste teknologier, og hjælpe vores kunder med at udnytte det potentiale IT og digitalisering har for dem. Vi vil som firma have de bedste konsulenter på markedet, og vi har en portefølje af kunder, som både tæller langvarige relationer, men også en løbende strøm af nye spændende kunder og projekter.

Vi har en uformel tone, hvor arbejdsglæde og trivsel er i højsædet. Vi sætter kunden først, i alt hvad vi gør. Derfor søger vi efter netop dig, som har lyst til at blive en del af et fantastisk team, som fagligt spiller i superligaen, men som har alle fordelene af, at være lille og agil i vores tilgang til at løse kundens udfordringer.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en uformel og ambitiøs organisation, hvor omtanke, troværdighed og ordentlighed er i højsædet. Vi arbejder dedikeret og fokuseret på at levere den bedst mulige kundeoplevelse, og samtidig lægger vi vægt på et stærkt fagligt miljø, med et godt socialt sammenhold. Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsvilkår, og en gage som matcher markedsniveauet. Til vores kontor i Aalborg søger vi en udadvendt, ambitiøs og tillidsskabende IT Supporter, som har flair for at knuse problemer og yde support til vores kunder på et højt fagligt niveau. Vi søger en person som har erfaring med både 1. og 2. line support, eller lignende.


Dine primære arbejdsopgaver bliver at

 • Foretage fejlsøgning på PC, netværk og servere

 • Tage ansvar for opgaver og kan prioritere.

 • Stå for konfigurering og opsætning af IT-udstyr for vores kunder


Kvalifikationer

 • Erfaring med 1. og 2. line support fra lignende stilling

 • Har grundlæggende kendskab til fx. Microsoft Active Directory og Microsoft Office 365-platformen eller lignende værktøjer

 • Du har et problemknuser mindset, hvor du kan sætte dig ind i kundernes problemstillinger og finde holdbare løsninger

 • Er den troværdige og udadvendte type, der sætter en ære i at levere en god service – hver gang

 • Taler og skriver dansk, og kan begå dig på engelsk


Send ansøgning

Send din ansøgning til job@boneconsult.com.

Send ansøgning


Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet eller rekrutteringsprocessen, kan du kontakte senior IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på +45 72 45 91 45.
Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst, hvori du beskriver din motivation for at søge jobbet allerede i dag og senest den 7. juni 2023 via nedenstående link.
Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Bone Consult

Gazelle virksomhed med mere end 25 års erfaring inden for IT infrastruktur, Cloud, ERP-løsninger og forretningsudvikling.

 • Adresse

  Gasværksvej 48, 9000 Aalborg

 • E-mail

  sales@boneconsult.com

 • Telefon

  +45 82 30 61 00