Skal du være vores nye IT-Supporter på vores kontor i Aalborg eller Ballerup?

Stillingsopslag

Bone Consult A/S er et mindre, men meget ambitiøst IT-konsulenthus, med unikke kompetencer og mere end 25 års erfaring med IT-infrastruktur, Cloud, ERP-løsninger og forretningsudvikling. Vi arbejder primært med mellemstore virksomheder, og har udviklet og driver vores egene privat Cloud løsninger. En løsning, vi vandt en pris for under SVC Awards i London.

Bone Consult A/S er i vækst, og er kåret som Gazelle virksomhed i 2018 og 2019. Vi sætter faglighed utrolig højt, prioriterer uddannelse utrolig højt, og det er en nødvendighed, at du løbende har lyst til at videreuddanne dig inden for de teknologier vi arbejder med. Vi vil arbejde med de nyeste teknologier, og hjælpe vores kunder med at udnytte det potentiale IT og digitalisering har for dem. Vi vil som firma have de bedste konsulenter på markedet, og vi har en utrolig spændende portefølje af kunder, som både tæller langvarige relationer, men også en løbende strøm af nye spændende kunder og projekter.

Vi har en uformel tone, hvor arbejdsglæde og trivsel er i højsædet. Vi sætter kunden først, i alt hvad vi gør. Derfor søger vi efter netop dig, som har lyst til at blive en del af et fantastisk team, som fagligt spiller i superligaen, men som har alle fordelene af, at være lille og agil i vores tilgang til at løse kundens udfordringer.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en uformel og ambitiøs organisation, hvor omtanke, troværdighed og ordentlighed, parret med humor, er i højsædet. Vi arbejder dedikeret og fokuseret på, at levere den bedste kundeoplevelse, og samtidig lægger vi vægt på et stærkt fagligt miljø, med et godt socialt sammenhold. Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsvilkår, og en gage, som matcher markedsniveauet.

Til vores kontor i Aalborg og Ballerup, søger vi en udadvendt, ambitiøs og tillidsskabende IT Supporter, som har flair for at forstå forretning og yde support til vores kunder, i et højt fagligt niveau.
Vi søger en person som har erfaring med både 1. og 2. line support, eller lignede.


Opgaver

  • Support til vores kunder og evne til at kunne skabe gode relationer.

  • Support med vores overvågning via PRTG og Jira.

  • Tage ansvar for opgaver og kan prioritere.

  • Azure M365 support.


Kvalifikationer

  • Min. 3 års erfaring fra support i lignende stilling.

  • Erfaring med Microsoft-platformen M365 Azure.

  • Udpræget forretnings- og procesforståelse og evne til at sætte sig ind i kundens problemstillinger.

  • God formidlingsevne og tillidsskabende fremtoning/adfærd, hvor du trives med mange kontaktflader og samarbejdsrelationer.

  • Du er nysgerrig af natur og holder dig løbende teknologisk opdateret.

  • God humor og gode sociale færdigheder, såvel internt som eksternt.


Send ansøgning

Send din ansøgning til job@boneconsult.com.

Send ansøgning


Interesse eller yderligere info?

Ved interesse, bedes du fremsende din ansøgning til job@boneconsult.com. Vi afholder løbende samtaler med kandidater med fokus på ansættelse snarest muligt. Ved yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Ole Nielsen på +45 60 24 89 99