Welcome our new managing partners in Bone Consult

Anne BreünerNews

20161013_80061_simon_loell

I Bone Consult er vi glade for at kunne offentliggøre, at Jens-Peter Kristensen og Peter Ulrik V. Jensen pr. den 1. oktober 2016 er indtrådt som partnere i virksomheden. Hermed udvides vores ekspertiseområde til at omfatte design af IT-infrastruktur, hosting og cloudløsninger, ERP-design/-implementering, finance management samt forretnings- og organisationsudvikling. Som endnu et led i Bone Consults vækstplan har vi valgt at flytte i nye lokaler pr. 1. december 2016, hvorfor vores adresse for fremtiden vil være i Visionshuset på Visionsvej 51, 9000 Aalborg.

Som det måske kan fornemmes, så ruster vi virksomheden til yderligere vækst og er derfor klar til nye udfordringer – både fra eksisterende såvel som nye kunder. Kontakt os på xxx for yderligere information.