Nyeste tilføjelse til teamet

Bone ConsultNewsLeave a Comment

I dag byder vi velkommen til et nyt medlem af vores team. Hendes navn er Anne Breüner, og hun vil blive vores nye Back Office Koordinator. Anne er uddannet fra Aalborg Universitet med en kandidat i International Virksomhedskommunikation, Organisation og Ledelse.

Anne vil primært få ansvaret for vores hjemmeside og sociale medier samt andre marketing- og administrationsopgaver. Derudover vil hun blive vores first point of contact, og med hendes energiske, positive og professionelle væsen vil hun hjælpe os med at sikre den bedste oplevelse for alle vores kunder.

Vi er utroligt glade for at byde Anne velkommen på holdet, og vi er sikre på, at dette samarbejde vil komme både os hos Bone Consult samt vores kunder til gode.

 

anne2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *